Huren, kopen of shop in shop?

Industriele winkelinrichting

Als winkelier wil je  met je winkelinrichting laten zien wie je bent en waar je voor staat, je wilt ertussen uit springen. Als mensen langs de winkel lopen moeten ze weten welke stijl je uitdraagt en waarom ze juist  jouw winkel binnen moeten stappen.  Dit vraagt om een interieur dat bij het product dat je verkoopt past en het er juist beter uit laat zien. Ook is het belangrijk dat de inrichting blijft veranderen en evolueren.

 

Daar komen wij om de hoek kijken. Wij hebben in Wezep een winkel vol met industriële, vintage en design spullen. Deze spullen verzamelen wij tijdens onze wekelijkse strooptochten langs markten, garages en veilingen. Vaak restaureren wij het product in de originele staat, soms passen wij de meubels aan en ook af en toe laten we de viezigheid er gewoon op zitten. Wij verkopen deze meubels vervolgens aan particuliere en zakelijke klanten.

 

Nu hebben we ook vier producten voor winkeliers die items uit onze winkels willen gebruiken. Zonder dat het item direct hoeft worden aangeschaft. Dit kan een enkel item zijn maar ook een totale winkelinrichting. Klik op een van de opties voor meer informatie.

 

Een groot gedeelte van ons assortiment bestaat uit unieke industriële meubels. Meubels met een verhaal en meubels die je niet ergens anders zult tegenkomen. Echt oude meubels met karakter. Kleuren en details die samen het verhaal van het meubelstuk vertellen.

 

Industriele inrichting

Instagram

Contact:

Industrieweg 17b 

8061 RB Hasselt

 

info@vintageartdesign.com

Tel: +31612145006 (Robert)

 

KVK: 61822299

BTW-nr: NL854503894B01