Uit de werkplaats, op maat gemaakt naar  wens.


Op deze pagina  vind je items die we zelf ontwerpen en vervolgen fabriceren. Dit zijn vaak meubels in de combinatie van oud hout en een stalen frame. Zo hebben we kasten met oude lades en handgrepen gemaakt. kasten met oude grenen dwarsbalken en metalen kasten met eiken delen. Ook maken we in de werkplaats onderstellen voor onze eiken en grenen tafelbladen. De items die uit de werkplaats komen zijn altijd 100% met de hand gemaakt en van de hoogst mogelijke kwaliteit en ambacht.  Op deze pagina zijn onze vaste meubels die we desgewenst op maat kunnen maken. Vaak hebben we deze meubels op voorraad maar het kan ook voorkomen dat het meubel nog gemaakt moet worden. Er kan dan rekening worden gehouden met de wens van de klant.  Graag gaan we in overleg met de klant om elke meubel wens uit te laten komen. 

Hiernaast is een project te zien een op maat gemaakte  kast die wij voor een klant hebben gemaakt. Een kast met 16 lades en metalen frame. De lades zijn oud en komen uit Tsjechië. De handgreepjes hebben we op een vintage markt gekocht. Zo is deze kast ontstaan, het metalen frame met de oude authentieke lades en handgrepen.  Deze kast is een mooi voorbeeld van oud en nieuw. 

 

Zo hebben we voor elke meubel wens vaak wel een oplossing. Vaak zijn het evoluties van al eerder (door ons) gemaakte meubels. Graag inspireren wij jou en kunnen desgewenst een specifieke opdracht uitvoeren. 

 

Interesse?  klik hier.


Meubels uit onze werkplaats die we op bestelling en eventueel op maat kunnen maken:

Instagram

Contact:

Industrieweg 17b 

8061 RB Hasselt

 

info@vintageartdesign.com

Tel: +31612145006 (Robert)

 

KVK: 61822299

BTW-nr: NL854503894B01