tafels op maat


Onze industriële tafels uit onze werkplaats:

Meubelontwerpen veranderen voortdurend en houden we trends nauwlettend in de gaten. Ontwerpen kunnen variëren van traditioneel tot hedendaags. De nieuwste meubelontwerpen bevatten duurzame materialen. Dit kan gebruikt hout zijn, maar ook reeds bestaande onderstellen (van machines) die we kunnen gebruiken voor de Tafels. Het leuke van het gebruiken van machine onderstellen dat je een uniek en exclusieve tafel krijgt.

Of het nu gaat om een eetkamer, kantoor of een horeca-eetruimte, onze industriële tafels zijn robuust en kunnen we helemaal naar wens maken.

 

Metalen frame

De poten en voet van onze grote industriële tafels zijn gemaakt van zwaar staal afgewerkt in een matte heldere lak. Deze laatste laat de aantrekkelijke natuurlijke donkergrijze tint doorschijnen, wat bijdraagt aan het karakter van het stuk. We kunnen ook afwerking aanbieden in een gepoedercoate kleur naar keuze. We kunnen samen met u een tafel ontwerpen, maar als u afbeeldingen hebt gevonden op instagram of pinterest zouden we met u kunnen bespreken wat de mogelijkheden zijn.

 

Houten blad

Het standaard blad van onze industriële tafels zijn gemaakt van stevige en stevige 4 cm dik massief eiken hout, maar andere houtsoorten zijn ook mogelijk. Meerdere lagen blanke matte vernis zijn zorgvuldig aangebracht om een lange levensduur te garanderen. Naast het gebruik van matte lak kunnen we ook de tafelbladen in elke kleur beitsen of gebruik maken van olie in plaats van vernis. Er is veel mogelijk.

 

Afmetingen

In onze werkplaats in Hasselt vlakbij Zwolle hebben we uitgebreide faciliteiten om kleine tot grote  tafels te maken.

 

Mogelijkheden

In de loop der jaren hebben wij tal van grote en specialistische tafels. Denk aan keukentafels met lades of bureaus met lades of kabelmanagement. De mogelijkheden zijn legio!

 
Wij maken unieke eettafels in diverse stijlen op maat. Landelijke, industriële of moderne design tafels, worden geheel op maat gemaakt in onze eigen werkplaats. Stalen onderstellen zijn onze specialiteit en kunnen in elke maat worden gemaakt. Ook kunnen wij onderstellen maken aan de hand van foto’s hierboven staan een aantal foto’s van tafels die wij hebben gemaakt. 


Vragen over een meubels op maat? bel ons: 0612145006

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Instagram

Contact:

Industrieweg 17b 

8061 RB Hasselt

 

info@vintageartdesign.com

Tel: +31612145006 (Robert)

 

KVK: 61822299

BTW-nr: NL854503894B01