vintage en industriele Lampen, FABRIEKSLAMPEN


Hanglampen, wandlampen en bureaulampen gratis verzending via postNL


Industriële lampen, Fabriekslampen en vintage design lampen

 

Lampen zijn bepalend voor de sfeer in huis. Elke ruimte en schaduw word bepaald door het type licht en gebruik van een bepaald soort lamp. Bij VAD hebben we een ruime keuze aan industriële lampen waaronder fabriekslampen, stationslampen, theaterlampen, spots en diverse wandlampen. Al onze lampen hebben een verhaal en zijn vintage. We krijgen tegenwoordig ook steeds vaker of we de lampen een kleur willen spuiten of een onderstel te maken voor een lamp. Dit is allemaal mogelijk. Neem voor vragen over deze lampen contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

 

Het grootste deel van onze lampen collectie komt uit voormalig Oostbloklanden. Elk land heeft weer haar eigen modellen en bijzonderheden. Door onze ervaring en contacten hebben wij rechtstreekse lijnen met deze landen. We halen de lampen zo dicht mogelijk bij de bron weg. Hierdoor hebben we vaak eerste keuze en kunnen we de meer bijzondere modellen aanbieden in onze winkel en op de webshop.  

 

Het overgrote gedeelte van de fabriekslampen zijn volledig klaar om direct een mooie nieuwe plek te krijgen. Maar we hebben ook altijd keuze in modellen die nog wat aandacht nodig hebben. Neem contact met ons op via de contactpagina onderaan deze pagina.


hanglampen


Onlangs toegevoegd


vloerlampen


Onlangs toegevoegd


Bureaulampen


Onlangs toegevoegd


Spots / Wandlampen


Onlangs toegevoegd

Onlangs toegevoegd


Vragen over deze fabriekslampen, vintage of industriele lampen?


Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Instagram

Contact:

Industrieweg 17b 

8061 RB Hasselt

 

info@vintageartdesign.com

Tel: +31612145006 (Robert)

 

KVK: 61822299

BTW-nr: NL854503894B01